ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιθυμία του Καμάτσο να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ

Ο δανεισμός του Ράφαελ Καμάτσο οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και βάσει των όσων δεν είδαν οι άνθρωποι του Άρη από εκείνα που περίμεναν η συνεργασία τους θα τελειώσει το καλοκαίρι.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «A Bola», ο 22χρονος Πορτογάλος, που θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τα “Λιοντάρια”, θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του. Και μάλιστα κάνοντας… πίσω σε κάτι που είχε αρνηθεί και γι’ αυτό είχε φύγει. Ο Καμάτσο είχε πει όχι στην πρόταση του προπονητή του να γίνει… δεξί μπακ χαφ, όμως… mea culpa. Όπως αναφέρεται λοιπόν στο σχετικό ρεπορτάζ μίλησε με τον Ρούμπεν Αμορίμ (τεχνικός της Σπόρτινγκ), ζήτησε συγγνώμη και μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει και να παίξει ακόμη και σαν δεξί μπακ!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ένα από τα εμπόδια για την επιστροφή του Καμάτσο είναι το συμβόλαιό του, το οποίο προβλέπει μισθό περίπου 3.500.000 ευρώ μεικτά για την επόμενη σεζόν. Σίγουρα θα δεχθεί μείωση στο μισθό του διότι σε διαφορετική περίπτωση θα του γίνει πρόταση για λύση του συμβολαίου του.

To Top