ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιθυμία του Κουέστα να μείνει στον Άρη και η επίσημη πρόταση…

Ο Χουλιάν Κουέστα ανήκει στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το καλοκαίρι, αλλά ο Άρης θα ήθελε -υπό προϋποθέσεις- να τους διατηρήσει στο ρόστερ του.

Μέχρι στιγμής, οι μοναδικοί που δέχθηκαν επίσημη πρόταση για ανανέωση συνεργασίας από τους ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” ήταν οι Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια.

Οι υποθέσεις των υπολοίπων (πχ. Κόρχουτ, Λάρσον), μεταξύ αυτών και του Ισπανού γκολκίπερ, θα δρομολογηθούν μόλις υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, διότι η συνέχιση ή μη της φετινής σεζόν, θα διαμορφώσει ανάλογα και τον προγραμματισμό του Άρη για την επόμενη σεζόν. Κυρίως, τα οικονομικά δεδομένα, οπότε επίσημες προτάσεις προς το παρόν, πέρα από τις δύο που κατατέθηκαν, δεν μπορούν να γίνουν.

Αν ρωτήσει κανείς, όμως, τον Ισπανό γκολκίπερ για το αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα, θα σου απαντήσει ξεκάθαρα πως είναι αυτό που επιθυμεί.

Συζητήσεις με την πλευρά του Κουέστα, πρωτοέγιναν τον Μάρτιο του… 2019! Τότε είχε υπάρξει προφορική συμφωνία μεταξύ του Άρη και του Ίβηρα τερματοφύλακα, η οποία όμως δεν αποτυπώθηκε ποτέ με υπογραφές σε νέο συμβόλαιο. Ακολούθησαν κι άλλες στη συνέχεια, όμως πάντα οι δύο πλευρές είχαν ένα χάσμα στα οικονομικά τους “θέλω” και “μπορώ”.

Ο Ισπανός περιμένει μία επίσημη πρόταση από τον Άρη, καθώς είναι δεδομένη η προτεραιότητα που δίνει στους “κιτρινόμαυρους” για την “επόμενη μέρα” της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

 

To Top