ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιθυμία του Ροζ για παραμονή, το δυνατό “χαρτί” του Άρη με την Λοριάν

Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, καθώς όχι μόνο κατάφερε να προσαρμοστεί άμεσα, αλλά βιώνει μία εμπειρία μοναδική για τον ίδιο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Λίντσεϊ Ροζ ήρθε ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από την Λοριάν (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020), προκειμένου να ενισχύσει ο Άρης το κέντρο της άμυνάς του, μετά τον τραυματισμό του Ούγκο Σόουζα και το “διαζύγιο” με τον Μερκγίμ Μάβραϊ.

Με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Γάλλου στόπερ, είναι δεδομένο πως ο Άρης σύντομα θα ξεκινήσει τις επαφές του με τον Λοριάν για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Άλλωστε, υπάρχει και οψιόν αγοράς του, όπως είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες όταν επικύρωσαν τον δανεισμό του 27χρονου αμυντικού.

Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει! Το έχει δηλώσει δημόσια, το δείχνει και με τις πράξεις του σε κάθε αγώνα. Απολαμβάνει την εμπειρία του Άρη και θέλει να το συνεχίσει.

Το σημαντικότερο διαπραγματευτικό “χαρτί” στα χέρια του Άρη μόλις κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την Λοριάν για να τα… βρουν στο οικονομικό και να παραμείνει στα “κιτρινόμαυρα” ο Γάλλος.

 

 

To Top