ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιθυμία των Δεληζήση και Γκάμα να μείνουν στον Άρη το βασικό “όπλο” των κιτρινόμαυρων

Ο Άρης κρατά ένα βασικό “όπλο” στα χέρια του σχετικά με την παραμονή των Γιώργου Δεληζήση και Μπρούνο Γκάμα. Αυτή είναι η επιθυμία των δύο ποδοσφαιριστών να συνεχίσουν στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι από τη μεριά τους θέλουν να τους κρατήσουν.

Θυμίζουμε πως ο Γκάμα είχε δηλώσει πρόσφατα πως “μου αρέσει που είμαι εδώ. Μου αρέσει το κλαμπ, η ομάδα, αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε στο μέλλον”, ενώ ο Δεληζήσης είχε υπογραμμίσει πως “δεν το γνωρίζω. Θα δούμε. Εγώ θέλω να μείνω. Να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη εάν αυτό είναι εφικτό. Από κει και πέρα είναι απόφαση της διοίκησης και του προπονητή. Θα δούμε”.

Σε πρώτο στάδιο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει συζητήσεις με τον Έλληνα στόπερ και έχει εκφραστεί εκατέρωθεν η επιθυμία οι δύο πλευρές να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.

Με τον Γκάμα το θέμα είναι το οικονομικό. Από τον Άρη εκφράζεται αισιοδοξία πως ο 35χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του και το deal θα γίνει.

Οι κιτρινόμαυροι βλέπουν στο πρόσωπο των δύο παικτών πως μπορούν να ρίξουν αυλαία στο Χαριλάου και στη συνέχεια να αξιοποιηθούν σε κάποιο πόστο εντός Άρη. Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες και οι δύο περιπτώσεις θα έχουν ξεκαθαρίσει.

To Top