ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… επικίνδυνη διαιτησία του Καραντώνη στο προηγούμενο ματς με Άρη και ο Διαμαντόπουλος (photos)

Στο παιχνίδι του Άρη με την το Σάββατο (11/1, 19:30) στο AEL FC Arena θα σφυρίξει ο Δημήτρης Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας με τον Αριστοτέλης Διαμαντόπουλο να είναι στο VAR.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Καραντώνης σφυρίζει αγώνα του Άρη. Είχε προηγηθεί το Ξάνθη-Άρης 0-1, στο ντεμπούτο του Ένινγκ.

Σε όλο το α’ μέρος σε κάθε επαφή παίκτη του Άρη σφύριζε φάουλ, δεν έδειξε καν κάρτα στο καραμπινάτο πέναλτι της Ξάνθης, δεν έδειξε καθαρό χέρι-φάουλ στο πρώτο μέρος έξω από την περιοχή υπέρ του Άρη, “έπνιξε” καθαρό κόρνερ υπέρ των κιτρινόμαυρων λίγο αργότερα σε προσπάθεια του Ιντέγε και το… αποκορύφωμα;

Έδωσε ανύπαρκτο κόρνερ στις καθυστερήσεις υπέρ της Ξάνθης σε άουτ που θα έδινε και… τυφλός! Ίσως το πιο αστείο, αόρατο κόρνερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Γενικά το μόνο που δεν έκανε ήταν… να σκοράρει. Αν μπορούσε φυσικά θα το έκανε…

Συνολικά, είναι ο 3ος αγώνας του 36χρονου διαιτητή με τους “κιτρινόμαυρους”.

Όσον αφορά τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, πάνω κάτω όλα είναι γνωστά. Ο Διαμαντόπουλος ήταν ο διαιτητής στο Ατρόμητος-Άρης (2-2) στις 8 Δεκεμβρίου, δίνοντας το αυστηρό πέναλτι του Μπα πάνω στον Μανούσο (και ενώ είχε προηγηθεί επαφή του επιθετικού των γηπεδούζων), με τον δεύτερο να σκοράρει στο 86’ για το 2-1, ενώ και στο πρώτο γκολ του Ατρομήτου δεν είδε το επιθετικό φάουλ πάνω στον Βέλεθ, που οδήγησε στο γκολ του Βέλλιου.

Ένας διαιτητής που κατάφερε ένα ολόκληρο γήπεδο πέρσι να φωνάζει παρά την νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ με σκορ 2-0.

Φέτος, ήταν και στο Παναθηναϊκός-Άρης 0-0 στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο ματς του 2019.

To Top