Η επικοινωνία Κουρόγλου – Σκορδίλη στοχεύει σε άμεση συμφωνία διακανονισμού

Ιδιαίτερα σημαντική μέρα είναι η σημερινή για δύο πολύ σοβαρές υποθέσεις του μπασκετικού Άρη εκτός των τεσσάρων γραμμών. Η επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ του Θόδωρου Κουρόγλου και του Γάιου Σκορδίλη ίσως κρύβει και συμφωνία, αν όλα κυλήσουν ομαλώς.

Ο παράγοντας του Άρη, πρόεδρος της ΓΕΝΕΣΙΣ και μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, είχε χθες τετ α τετ με τον παίκτη του Πανιωνίου. Κλείστηκε το ραντεβού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης, που περιμένει μια πρόταση πάνω στην οποία θα μπορέσει να συζητήσει. Ουσιαστικά ο Σκορδίλης έχει απορρίψει το “κούρεμα” 50% από τα οφειλόμενα και αποπληρωμή σε τέσσερα χρόνια. Ο Άρης θα του καταθέσει σήμερα πρόταση. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση θα αφορά και “σοβαρή” προκαταβολή για να επιτευχθεί ο διακανονισμός και να κλείσει το θέμα με τους οχτώ παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Νίκο Πετράτο. Ουσιαστικά μόνο αυτή η περίπτωση έχει μείνει σε εκκρεμότητα, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι άνθρωποι της ΚΑΕ.

Αν και εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με τον Σκορδίλη, σήμερα ή κάποια στιγμή στο (πολύ) άμεσο μέλλον, τότε ανοίγει ο δρόμος και για την άρση του απαγορευτικού για τον Άρη, γιατί εύκολα ή δύσκολα θα διακανονιστούν οι οφειλές προς Μάιλς και Ντάνστον.



To Top