Η επικράτηση του αουτσάιντερ και το βάρος της ευθύνης για την… “Λέσχη που ξέραμε”

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Ο Άγγελος Γρόλλιος έκανε δυναμικό μπάσιμο στα κοινά της κιτρινόμαυρης οικογένειας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
Ο νέος πρόεδρος της ΚΜΑ αναλαμβάνει βαρύ φορτίο -σε συνεργασία πάντα με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου- σε μια εποχή άκρως απαιτητική για τον κύριο φορέα και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ  Άρης.
Το PRESSARIS χαιρετίζει την προσπάθεια και εύχεται καλή δύναμη σε όλα τα μέλη. Επιπροσθέτως θα σταθεί αρωγός σε κάθε δραστηριότητα που θα έχει ως άξονα την στήριξη και εξάπλωση της ιδέας που λέγεται Άρης, με σεβασμό στα πρόσωπα και στους θεσμούς. Το βάρος της ευθύνης για την αναγέννηση της… Λέσχης που ξέραμε είναι μεγάλο.
Η διαδικασία εκλογής προέδρου αποτέλεσε αντικείμενο πολύωρων συζητήσεων σε δυο πράξεις.  Η παραίτηση Δεσύπρη στη διάρκεια της βραδιάς διευκόλυνε ουσιαστικά την διαδικασία εκλογής του ανθρώπου που θα ηγείτο της ΚΜΑ.
Έχοντας ήδη δημιουργηθεί συμμαχίες, η εκλογή Γρόλλιου με 5-2 στη σχετική διαδικασία, ήρθε ως φυσικό επόμενο. Ο Λάμπρος Σκόρδας πήρε την ψήφο του Νικήτα Ματθαίου, ενώ ο Άγγελος Γρόλλιος των Τάσου Δεσύπρη, Αριστοτέλη Ναούμ, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και Παναγιώτη Ζουμπουρίδη.
Ουσιαστικά υπερίσχυσε το όνομα αυτού που έτυχε της μεγαλύτερης αποδοχής στις αρχαιρεσίες της Δευτέρας (πρώτος σε ψήφους) και είχε ηθικά τουλάχιστον τον πρώτο λόγο, χωρίς να προβλέπεται ως προϋπόθεση από το καταστατικό.
Σε κάθε περίπτωση αυτό που αποτελεί το πρώτο και μοναδικό μέλημα του νέου διοικητικού σχήματος πέρα από τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των προσώπων, είναι το μέλλον του Άρη.
Η κατάσταση στον σύλλογο δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αδράνεια και προσωπικές (μόνο) επιδιώξεις επιτυχίας. Το ζητούμενο είναι πως θα βγει ο Άρης νικητής από την κρίση, πως θα καταφέρει να βάλει μια τάξη στα οικονομικά του και πως θα καταφέρει να βάλει τις βάσεις δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συλλόγου.
Η Κοινωνία Μελών Άρη πρέπει να λειτουργεί σαν ομάδα και να αποτελεί την ασπίδα για κάθε Αρειανό. Ο καθένας από τη δική του θέση οφείλει να προσφέρει ό,τι μπορεί και να τιμήσει την ψήφο που εισέπραξε.
To Top