ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιλογή του φορ και η… δοκιμασμένη λύση Μαντσίνι

O Άρης ετοιμάζεται να ανακοινώσει δυο ακόμη μεταγραφές, αυτές των Εντιαγέ και Φαμπιάνο κι όπως όλα δείχνουν ενόψει του πρώτου ματς με την Αστάνα, θα προχωρήσει και στην απόκτηση φορ…

Προ των πυλών για τα χαφ βρίσκεται ο Μπαντού Εντιαγέ ο οποίος έχει ζητήσει μέχρι και τον αριθμό που θα φοράει στη φανέλα του Άρη και αυτός είναι το “17”.

Όπως και ο μια υπογραφή… δρόμος είναι η απόσταση του Φαμπιάνο Λέισμαν με τον Άρη για τα στόπερ. Ωστόσο στον Άρη δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και προσπαθούν να κλείσουν άμεσα ποδοσφαιριστή για τη “γραμμή κρούσης”. Οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τη φετινή σεζόν. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο να βρεθεί κάτι εξαιρετικό πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αστάνα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης θα κάνει τις επόμενες κινήσεις του για το φορ, αλλά σε καθαρά αγωνιστικά ζητήματα οι κιτρινόμαυροι έχουν στο μυαλό τους την… δοκιμασμένη λύση Μαντσίνι ενόψει της Αστάνα. Πάνω σε αυτήν την λογική δουλεύει ο Άκης Μάντζιος και αυτό δείχνουν τα πρώτα του αγωνιστικά πλάνα.

Εκτός κι αν υπάρξουν θεαματικές αλλαγές.

To Top