ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή Καρυπίδη δρομολογεί μεταγραφές και αποδεσμεύσεις!

Επιστρέφει από το εξωτερικό -και συγκεκριμένα την Κίνα- ο Θοδωρής Καρυπίδης και προχωρά σημαντικά ο σχεδιασμός του Άρη της επόμενης σεζόν.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” ολοκληρώνει τον κύκλο της παρουσίας του στο Χονγκ Κονγκ με την εβδομάδα που ήδη διανύουμε να αναμένεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις στα “ανοιχτά μέτωπα” της ομάδας.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης θα ενημερωθεί για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα των “κιτρινόμαυρων”, αποτελέσματα πρώτων επαφών και ενδεχόμενες προσυμφωνίες, προκειμένου να θα δώσει το “πράσινο φως” για την κατάθεση προκαταβολών, ώστε να προχωρήσουν οι κινήσεις ενίσχυσης.

Παράλληλα, θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για όσους ενδέχεται να αποχωρήσουν από την ομάδα, παρότι έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, όπως είχε προαναγγείλει ο Σάββας Παντελίδης.

Η παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη κρίνεται απαραίτητη πριν γίνει οποιαδήποτε επίσημη κίνηση από πλευράς Άρη, είτε για μεταγραφές είτε για αποδεσμεύσεις, καθώς όλες γίνονται με γνώμονα την οικονομική δυνατότητα της ομάδας, τη δεδομένη χρονική περίοδο.

To Top