ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή Καρυπίδη, η κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου και οι μεταγραφές…

Η επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες -όπως έχει ενημερώσει ο επίσημος Άρης- αναμένεται να δρομολογήσει πολλές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα των “κιτρινόμαυρων”.

Φυσικά, πρώτο στη λίστα και ζήτημα μείζονος σημασίας είναι η κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 1.200.000 ευρώ, όπως δεσμεύτηκε στην Γενική Συνέλευση του Α.Σ., προκειμένου να είναι αυτός που θα πάρει τα κλειδιά της νέας ΠΑΕ.

Η προθεσμία εκπνέει στις 24 Ιουνίου, με τον 37χρονο επιχειρηματία να έχει μπροστά του 10 μέρες για να τηρήσει την δέσμευσή του και να συνεχίσει την επένδυσή του, στους “κιτρινόμαυρους”.

Η κατάθεση των χρημάτων θα δώσει την ευκαιρία και στον Νίκο Αναστόπουλο να προχωρήσει αμέριμνος, στις τελικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη λίστα του, για την μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι επαφές μέχρι στιγμής γίνονται σε ανεπίσημο επίπεδο και όπως είναι λογικό, ούτε ο Αναστόπουλος, αλλά και ούτε ο ίδιος ο παίκτης δεν μπορούν να δώσουν δεσμεύσεις περί συνεργασίας, με το διοικητικό τοπίο να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει.

 

To Top