Η επιστροφή Λάσκαρη στην Ελλάδα σηματοδοτεί νέες εξελίξεις

Ο Νίκος Λάσκαρης βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικές του υποθέσεις και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την προσεχή Κυριακή. Κάποια στιγμή αρχές – μέσα του Ιουνίου λογικά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν είναι σίγουρα μια διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα, ειδικά σε μια ΚΑΕ που έχει πολλές ανοικτές υποθέσεις.

Βάσει του συμφωνητικού που έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές, ο υποψήφιος επενδυτής με τα 400.000 ευρώ απέκτησε το 41% των μετοχών και το μάνατζμεντ της ΚΑΕ, το οποίο προς το παρόν εν γνώσει του δεν διαχειρίζεται. Εφόσον καταβάλει άλλα 100-120 χιλιάδες ευρώ θα γίνει μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και θα έχει εξ ολοκλήρου τον πρώτο λόγο. Αυτός είναι και ο στόχος του και λογικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.

Εκκρεμεί φυσικά και η παρουσίαση του πλάνου που έχει για τον Άρη, αλλά αυτό θα γίνει εφόσον αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

To Top