ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή Ματίγια λύνει τα χέρια του Ένινγκ για το κέντρο

Δύο βασικές απουσίες (Βέλεθ, Κόρχουτ) αλλά και δύο επιστροφές βασικών παικτών (Ροζ, Ματίγια) υπολογίζει ο Μίχαελ Ένινγκ για τον αυριανό σημαντικό αγώνα με τον Πανιώνιο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Για τις θέσεις στο χώρο της άμυνας, όπου επιστρέφει ο Λίντσεϊ Ροζ, αναφερθήκαμε σε προηγούμενο κείμενο. Και στη μεσαία γραμμή, ωστόσο, υπάρχει μία σημαντική, επιστροφή: αυτή του Χαβιέ Ματίγια, η απουσία του οποίου ήταν αισθητή στο τελευταίο ματς του Άρη στο Αγρίνιο, όπου η ομάδα αντιμετώπισε, μεταξύ άλλων, πρόβλημα και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Λύση σε αυτό το ζήτημα έρχεται να δώσει ο Ισπανός μέσος, ο οποίος μπορεί να μην πραγματοποιεί τόσο καλή σεζόν όσο πέρσι, όμως η παρουσία του και η καλή αγωνιστική του απόδοση στο αυριανό ματς κρίνεται απαραίτητη.

Από τα πόδια του εξάλλου περνάει το παιχνίδι του Άρη και προωθείται η μπάλα από την άμυνα στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Ματίγια, έχοντας ξεπεράσει και τις ενοχλήσεις στο πόδι που τον άφησαν εκτός στην προηγούμενη αγωνιστική, θεωρείται σίγουρος για την εντεκάδα αύριο.

Όσον αφορά τον παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή, αυτός θα είναι είτε ο Λούκας Σάσα, είτε ο Αμπού Μπα, εφόσον ο πρώτος επιλεχθεί από τον Ένινγκ για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

To Top