Η επιστροφή Μουδούρογλου, ο Ντέιλι, ο Κούπερ και τα 20.000 ευρώ… (photos)

Ιδιαίτερο είναι για τον Σάββα Μουδούρογλου το σημερινό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Δραμινός επιθετικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ως αντίπαλος του Άρη για πρώτη φορά στην καριέρα του , αφού πλέον αγωνίζεται στη Δόξα Δράμας.

Σε ηλικία 16 ετών και για δύο αγωνιστικές περιόδους αγωνίστηκε με την ομάδα νέων του Άρη έχοντας συμπαίκτες  τους Σωκράτη Διούδη,  Γιώργο Κατίδη, Χαράλαμπο Οικονομόπουλο και σε 49 αγώνες πέτυχε 32 γκολ!

Όπως ήταν φυσικό τα επιτεύγματα του έπειτα από μόλις ένα χρόνο δεν πέρασαν απαρατήρητα, αλλά ο τεχνικός των κίτρινων  Ιομάρ Μαζίνιο αποφασίζει να μην τον κάνει επαγγελματία για να δώσει θέση στον Ιρλανδό Ίαν Ντέιλι ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η απόφαση αυτή δεν πτόησε καθόλου τον «Πολ Σκόουλς» (έτσι τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του), ο οποίος την επόμενη αγωνιστική περίοδο συνέχισε να είναι «καυτός» πετυχαίνοντας 16 γκολ έχοντας προπονητή και τον Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Οι επισκέψεις των συνεργατών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ πύκνωσαν στα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας και ο Αργεντινός τεχνικός τον ενημερώνει ότι θα συμμετέχει στην προετοιμασία το καλοκαίρι του 2010.

Τον παίρνει στην αποστολή στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας και του δίνει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά με Ομόνοια, Ρούμπιν Καζάν και Σάλτσμπουργκ. Παίρνει ως αλλαγή τη θέση είτε του Κόκε είτε του Τσεζαρεκ και ο Κούπερ τον χρησιμοποιεί μόνο σέντερ φορ για να εισηγηθεί να γίνει επαγγελματίας, αλλά αυτό δεν θα συμβεί γιατί κάποιοι στη διοίκηση δεν ήθελαν να πληρωθεί ο όρος που είχε μπει με τους Φίλιππους Δράμας ότι σε περίπτωση που υπογράψει συμβόλαιο θα πρέπει να εισπράξουν το ποσό των 20.000 ευρώ.

Ο ίδιος στο τέλος του Αυγούστου αποχώρησε για να μεταγραφεί στον Εορδαικό.

Ακολούθησε η Νίκη Βόλου για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Δράμα, όπου αγωνίζεται στη Δόξα Δράμας τα τελευταία δύο χρόνια και στο τρέχον πρωτάθλημα πέτυχε ήδη δύο γκολ με τη Καστοριά.

 

 

To Top