ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η επιστροφή στην Ευρώπη είναι κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα Λάσκαρη

Κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα του Νίκου Λάσκαρη και των συνεργατών του είναι η συμμετοχή του Άρη στο Γιούροκαπ με την αποδοχή wild card από την Ευρωλίγκα. Είναι θέμα στο οποίο έχουν γίνει ήδη επαφές με τα στελέχη της Ευρωλίγκας και είναι θέμα το οποίο αναμένεται να έχει κατάληξη τέλη Ιουνίου ή αρχές του Ιουλίου.

Οι κίτρινοι έχουν κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για την επιστροφή τους στην Ευρώπη ύστερα από τρία χρόνια. Κατέθεσαν στην Ευρωλίγκα όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, ενημέρωσαν τα στελέχη ότι πλέον υπάρχει ισχυρός οικονομικός παράγοντας και περιμένουν.

Οι επαφές συνεχίζονται στο παρασκήνιο και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα ύστερα από το 2012 θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, παίρνοντας την wild card που δικαιούται η Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και την παραμονή του Βεζένκοφ, ο οποίος διαφορετικά θα αποφασίσει αν οι κίτρινοι παίζουν στην Ευρώπη και διαφορετικά αν δεν καταφέρουν να αγωνιστούν.

To Top