ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή του κόσμου, το τελικό ποσοστό στις κερκίδες και η ρεβάνς του Άρη με την Αστάνα

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τιτίβισμά του χθες προϊδέασε για τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την επάνοδο του κόσμου στα γήπεδα. Η Super League περιμένει τις θετικές εξελίξεις έως το τέλος του μήνα και θα ήθελε τουλάχιστον ένα 30% ποσοστό επί της χωρητικότητας των γηπέδων.

Έστω και με 30% πληρότητα, το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα είναι τελείως διαφορετικό απ΄ότι αν ήταν άδειο… Αυτή είναι μια αλήθεια.

Το ζήτημα, όμως, είναι για το ποια θα είναι η απόφαση της ελληνικής πολιτείας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, που θα προηγηθούν της έναρξης της Super League.

Έστω και με 30% στις κερκίδες, όλα θα είναι διαφορετικά, απ΄ότι αν τα γήπεδα θα είναι άδεια. Στον Άρη περιμένουν τις τελικές αποφάσεις, ώστε να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, στην ευρωπαϊκή ρεβάνς με την Αστάνα, στις 29 Ιουλίου.

Μέχρι τότε, μεσολαβούν ακόμα 40 ημέρες. Εδώ και μέρες, τα θετικά κρούσματα στην χώρα μειώνονται σημαντικά, ενώ τα γήπεδα του Euro αποδεικνύουν πως η κανονικότητα σε αυτό τον τομέα, δεν θα αργήσει να επιστρέψει.

Η UEFA έχει ενημερώσει κάθε ομοσπονδία, πως η κάθε χώρα θα είναι αυτή που θα αποφασίζει για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και σε τι ποσοστό.

To Top