ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή του Λάρσον θα… ξεκλειδώσει τα χέρια του Παντελίδη!

Ο Άρης μπαίνει στην εβδομάδα πριν από το δύσκολο πρώτο επίσημο παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού και είναι φανερό ότι η επιστροφή του Λάρσον θα… ξεκλειδώσει τα χέρια του Σάββα Παντελίδη!

Ο Σουηδός επιθετικός του Άρη συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ενώ η αρχική εκτίμηση μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων (διάταση και οίδημα στο δεξιό γαστροκνήμιο) έκανε λόγο για παραμονή εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 20 μέρες (μέχρι τα τέλη Ιουλίου) η αποθεραπεία του Λάρσον κινείται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, που επιτρέπει στους ανθρώπους του Άρη να αισιοδοξούν για γρηγορότερη επιστροφή του παίκτη.

Αυτό που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως ο Λάρσον βρίσκεται σε καλό δρόμο με την αποθεραπεία του, ενώ υπάρχει ανοικτό παράθυρο για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού στις 25 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της αποκατάστασής του και το αν θα προλάβει να μπει μέχρι τότε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού και τεχνικού τιμ.

Από την αυριανή μέρα αναμένεται να κριθούν πολλά και μια ενδεχόμενη συμμετοχή του, θα δώσει “ανάσες” και λύσεις στον προπονητή του Άρη…

To Top