ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Ματίγια και οι υπόλοιπες θέσεις στην αρχική ενδεκάδα του Άρη…

Τελευταία προπόνηση η σημερινή πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Άκης Μάντζιος έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια τελευταία πράγματα, πριν καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει αύριο.

Ο προπονητής του Άρη θα επαναφέρει τον Χαβιέ Ματίγια στο αρχικό σχήμα, καθώς θα χρειαστεί η ποιότητα του Ισπανού σε ένα τέτοιο ματς, προκειμένου να βοηθήσει στην δημιουργία. Επομένως, ένας εκ των Σάσα ή Τζέγκο θα κάτσει στον πάγκο, με τον Βραζιλιάνο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί βασικός.

Όσον αφορά την άμυνα, η μοναδική αλλαγή που ενδεχομένως θα γίνει να είναι αυτή του αριστερού μπακ, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε ξανά ως δίδυμο στα μπακ, τους Σάκιτς και Σούντγκρεν, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ώστε να μπορέσει αμυντικά ο Άρης να αντεπεξέλθει απέναντι στις πτέρυγες της επίθεσης της ΑΕΚ.

Στην επίθεση, ο Ματέο Γκαρσία ίσως μπει σφήνα ανάμεσα σε Σίλβα και Μαντσίνι και διεκδικήσει μία θέση, ειδικά από την στιγμή που πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Μπερτόγλιο. Σίγουροι για την αρχική ενδεκάδα είναι και σε αυτό το ματς, οι Γκάμα και Μάνος.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Ματίγια και οι υπόλοιπες θέσεις στο αρχικό σχήμα…

Πρόβα… πρωταθλήματος το σημερινό φιλικό του Άρη με τον Βόλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, θα βοηθήσει σημαντικά τους “κιτρινόμαυρους” να προετοιμαστούν για την πρεμιέρα με την Λαμία.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα ξεκινήσει την σημερινή φιλική αναμέτρηση με τους… βασικούς του, ενώ δεν αποκλείεται στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει τις αλλαγές του, αφού πρώτα τους δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στο τέρμα θα είναι ο Κουέστα, με τον Σάκιτς δεξιά στην άμυνα και τον Γκάνεα αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Ροζ-Ντάτκοβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του ο Ματίγια και θα παίξει στην τριάδα με τους Τζέγκο και Σάσα. Μένει να φανεί ποιος θα αγωνιστεί πιο πίσω από τους άλλους δύο, με τον Αυστραλό να δείχνει όσο έλειπε ο Ματίγια πως αυτή είναι η καλή του θέση.

Από εκεί και πέρα στην επίθεση, ο Γκάμα θα είναι στα αριστερά, δεξιά ο Φετφατζδίης με τον Λόπεθ στην κορυφή της επίθεσης.

 

To Top