Η επιστροφή του Νέτο!

Στη Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, που ως γνωστόν παρακολούθησε και το πρώτο ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρη και στην Καστοριά πριν από λίγο καιρό! Μάλιστα, ο άλλοτε παίκτης των «κίτρινων» δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί την ομάδα ή ακόμη και να πηγαίνει στις προπονήσεις των παικτών του Καλαϊτζίδη.

Κάτι, δηλαδή, που έγινε σήμερα, όταν και έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για να δει παλιούς γνωστούς. Στο πλαίσιο της παρουσίας του εκεί, είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες, καθώς με και τον γυμναστή Γιάννη Γιώρη και τους φροντιστές της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νέτο παραμένει χωρίς ομάδα τον τελευταίο καιρό, ενώ αυτό που βγάζει προς τα έξω είναι πως βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση των ανθρώπων του Άρη εφόσον του το ζητήσουν!

Άλλωστε, με δηλώσεις του ο ίδιος πριν από λίγο καιρό στο PRESSARIS δεν έκρυψε την επιθυμία του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Άρη: «Θα το ήθελα πάρα πολύ!  Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκα προτάσεις από άλλες Ελληνικές ομάδες αλλά δεν πέρασε ποτέ απο το μυαλό μου να αγωνιστώ κάπου αλλού!  Είμαι περήφανος που φόρεσα αυτήν την φανέλα και ακόμα οι φίλαθλοι με φωνάζουν να γυρίσω».

To Top