Η “επιστροφή” του Παντελίδη και η αλλαγή πλάνων κόντρα στον Άρη

Ο Σάββας Παντελίδης επιστρέφει ως αντίπαλος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγή πλάνων, κόντρα στον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός έχει σοβαρά υπ’ όψιν τον σχηματισμό σε 3-4-3, τακτική την οποία ακολουθούσε σε μεγάλο βαθμό η ομάδα του Περιστερίου το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, έχοντας τον Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο.

Βάσει αυτού η πιθανότερη τριάδα στο κέντρο της άμυνας θα είνοι οι Γούτας, Στρούγγης, με τον Γκαλβαο να προστίθεται σε αυτούς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Τομάσεβιτς, Μανούσος, Νάτσος, Αθανασίου, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας, Οικονομίδης και Εντομβόνγι

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιαννιώτης που ανεβάζει ρυθμούς, ο Κιβρακίδης που είχε λάβει μέρος μόνο σε μια ολόκληρη προπόνηση και κρίθηκε ανέτοιμος, ο Μαυρομμάτης που περνάει μια ίωση και το Σαββατοκύριακο θα περάσει από εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και ο Σάλομον που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής είναι για λόγους τακτικής.

To Top