Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους “30”

Η ΕΠΟ έκανε γνωστά τα ονόματα που αποτελούν την προεπιλογή της Εθνικής μας ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Λίγη ώρα μετά το λανθασμένο δημοσίευμα της FIFA, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τους “εκλεκτούς” του Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος κόουτς διάλεξε 30 παίκτες, εκ των οποίων τέσσερις είναι τερματοφύλακες, ενώ μεταξύ άλλων βρίσκεται στην προεπιλογή ο Βαγγέλης Μόρας και ο Νίκος Καράμπελας. Επιπλέον, κλήθηκε και ο Νίκος Καρέλης του Παναθηναϊκού.

Να πούμε πως είχε γίνει “μύλος” με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού (σάιτ σε Περού και Ιταλία, το BBC και τέλος η ίδια η FIFA) και γι’ αυτό η ΕΠΟ θέλησε να βάλει τέλος στη σεναριολογία και να δώσει τα ονόματα στη φόρα.

Η αποστολή των 23 παικτών που θα επιλεγούν τελικά για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα ανακοινωθεί από τον Φερνάντο Σάντος την Δευτέρα 19 Μαΐου και ώρα 11:00 σε επίσημη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites.

Υπομονή, λοιπόν, μερικές ημέρες ακόμα για να δούμε ποιοι θα είναι οι επτά παίκτες που θα κοπούν από τον Πορτογάλο και ποια θα είναι η τελική 23άδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινάει στις 12 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα παίζει στον τρίτο όμιλο με Ιαπωνία, Ακτή Ελεφαντοστού και Κολομβία, έχοντας ως μεγάλο στόχο να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην δεύτερη φάση ενός Μουντιάλ.

Αναλυτικά τα ονόματα:

Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Αλέξανδρος Τζόρβας, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Γιώργος Τζαβέλλας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιώλης, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Καραγκούνης, Παναγιώτης Κονέ, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος

To Top