ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΠΟ αποβάλλει την Δόξα Δράμας που ψάχνει να πάει στην… ΕΠΣ Σερρών

H σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε να αποβάλει την ΕΠΣ Δράμας κι έτσι η Δόξα Δράμας δεν μπορεί να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήδη, δεν ορίστηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Καμπανιακό και οι Μαυραετοί είναι στον αέρα.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

Μάλιστα, η Δόξα ζήτησε να μεταγραφεί στην γειτονική ΕΠΣ Σερρών, έτσι ώστε να μπορεί να παίξει στην Γ’ Εθνική, αλλά η απάντηση του Γκιρτζίκη ήταν ότι αυτό χρειάζεται χρόνο για να γίνει.

“Θα γίνει νομότυπα με τις διαδικασίες που προβλέπονται. Αυτό δεν γίνεται μέσα σε μία στιγμή. Πρέπει να συγκληθεί νομότυπα ένα συμβούλιο, να πάρει τις αποφάσεις, να σταλούν τα έγγραφα στην ομοσπονδία και η ομοσπονδία να αποφασίσει περαιτέρω να μπορεί η Δόξα Δράμας να αγωνίζεται σαν μέλος της ΕΠΣ Σερρών” δήλωσε ο Γκιρτζίκης στην ΕΡΑ Σερρών.

Για την ώρα, η Δόξα πληρώνει την αλλαγή διοίκησης στην ΕΠΣ Δράμας και δεν μπορεί να παίξει στο πρωτάθλημα.

To Top