ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΕΠΟ αρνείται να βάλει 70.000 ευρώ για να γίνει τελικός με κόσμο!

Οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά και αποκαλύπτεται ποιος πραγματικά είναι αυτός που θέλει να γίνει ο τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο ή σε διαφορετική έδρα.

Η ΕΠΟ, έχει στείλει επιστολές τόσο στην ΠΑΕ Άρης, όσο και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω των οποίων ουσιαστικά τους ρωτά αν δέχονται να παίξουν σε άλλη έδρα τον τελικό.

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας είχαν νωρίτερα ενημέρωση από τον Αχιλλέα Μπέο σχετικά με την τοποθέτηση των καμερών και των τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό με τον Δήμαρχο Βόλου να ενημερώνει για το κόστος των εργασιών.

Συγκεκριμένα χρειάζονται 260.000 ευρώ για να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό στις 18 Μαϊου και ζητάει τα 70.000 από αυτά να τα βάλει η ΕΠΟ . Η Ομοσπονδία παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες δια στόματος του Τάκη Μπαλτάκου ανέφερε ότι θα στηρίξει οικονομικά,  απάντησε εν τέλει αρνητικά.

Άρα ουσιαστικά μέσω των επιστολών που έχουν αποσταλεί από την ΕΠΟ ζητάνε από τις ομάδες να δεχτούν είτε άλλη έδρα, είτε το Πανθεσσαλικό αλλά χωρίς κόσμο.

Μάλιστα η Ομοσπονδία περιμένει τις απαντήσεις των δύο ΠΑΕ μέχρι τη Δευτέρα.

Από την ΠΑΕ Άρης δεν υπάρχει κάποια διαρροή όσον αφορά την απόφαση που θα λάβουν, πάντως η θέση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη όλο αυτό το διάστημα: “Τελικός στο Πανθεσσαλικό με κόσμο”.

To Top