Η ΕΠΟ βάζει σε κίνδυνο (ξανά) το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η αντίδραση της ΕΠΟ στην ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου και το Άρθρο 19 είναι, όπως διαρρέεται, να ενημερώσει τη FIFA για την παρέμβαση (;) στο αυτοδιοίκητο και με τη σειρά της η Παγκόσμια Ομοσπονδία να τιμωρήσει χώρα μας!

Και η τιμωρία θα αφορά φυσικά τις ομάδες μας που δίνουν τη μάχη του στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και την εθνική μας ομάδα η οποία έχει προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2012.

Γιατί, όμως, η ΕΠΟ θα επιδιώξει την τιμωρία των ομάδων μας; Ποιος είναι ο λόγος που οι “εγκέφαλοι” της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενημερώνουν τη ΦΙΦΑ;

Στην ουσία η ΕΠΟ ενημερώνει τη FIFA το 2012 για έναν νόμο που αφορά την ΕΕΑ και ισχύει στην Ελλάδα από το 2002.

Η ΕΠΟ ενημερώνει την FIFA, αφού πρώτα έχει αποδεχθεί από το καλοκαίρι το ρόλο της ΕΕΑ, οι οποία με τις αποφάσεις της υποβίβασε 11 ομάδες. Τότε στην ΕΠΟ δεν είχαν την παραμικρή αντίδραση.

Και τέλος η ΕΠΟ, θα ενημερώσει τη FIFA, αφού πλέον έχει ψηφιστεί ο νόμος και δεν υπάρχει τρόπος να κάνει κάποιος πίσω.

Είναι απόλυτα εμφανές, ότι προκειμένου η ΕΠΟ να προστατέψει το παρα-ποδόσφαιρο και τα μικροπολιτικά συμφέροντά της, παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι απέναντι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως είναι απόλυτα προφανές, ότι αν οι Ελληνικές ομάδες υποστούν κυρώσεις, τότε αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η Ομοσπονδία και κανένας άλλος.

Μια ομοσπονδία που το καλοκαίρι αθώωσε με τις επιτροπές της τον κάθε πικραμένο, δεν κατάφερε να διαχειριστεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τους στημένους αγώνες και επί της ουσίας δεν επέβαλε καμία ποινή.

Αυτή η ΕΠΟ αντιδρά τώρα, αφού η πολιτεία έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και “πέταξε” εκτός ποδοσφαίρου τους παράγοντες των… κασετών και ζητεί σεβασμό στο αυτοδιοίκητο.

Στην ουσία ζητεί από την πολιτεία να μην ασκείται κανένας οικονομικός έλεγχος στις εταιρίες του ποδοσφαίρου. Την ώρα που οι συντάξεις και οι μισθοί πετσοκόβονται, οι επιχειρηματίες του ποδοσφαίρου (σ.σ. προς Θεού όχι όλοι), θα πρέπει, σύμφωνα με την ΕΠΟ, να άγονται και να φέρονται χωρίς κρατικό έλεγχο.

Πηγή: soccerplus.gr
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top