Η ΕΠΟ καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΕΚ – Άγιαξ

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στο περιθώριο του αγώνα ΑΕΚ – Άγιαξ, για το Champions League, εξέδωσε η ΕΠΟ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε αυτήν κάνει λόγο για «κρούσματα τυφλής βίας» από «συγκεκριμένες μειοψηφίες γνωστών – αγνώστων» που «καταστρέφουν τις προσπάθειες τους (σ.σ. των ομάδων) για την εξάλειψη φαινομένων βίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα και με τον κατηγορηματικότερο τρόπο τα απαράδεκτα κρούσματα τυφλής βίας που έλαβαν χώρα χθες στο ΟΑΚΑ.

Τα επεισόδια αυτά προκαλούν συγκεκριμένες μειοψηφίες “γνωστών – αγνώστων”, οι οποίοι με τις αθλιότητες που διαπράτουν στα γήπεδα προσβάλλουν βάναυσα τη διεθνή εικόνα της χώρας μας, θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ομάδων μας και καταστρέφουν τις προσπάθειες τους για την εξάλειψη φαινομένων βίας.

Η Ε.Π.Ο., σε συνεργασία  με όλους τους αρμόδιους φορείς, θα αξιοποιήσει την πολύπλευρη εμπειρία των διεθνών ποδοσφαιρικών Αρχών, προκειμένου να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της στην εθνική αυτή προσπάθεια».

To Top