Η ΕΠΟ περιμένει το «OK» και της Super League για την σέντρα

Το «ΟΚ» από τη Super League και τη Football League περιμένει η ΕΠΟ προκειμένου να αλλάξει την απόφασή της, να ορίσει, τελικά, διαιτητές και να συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (22-23 Νοεμβρίου).

Ηδη οι ομάδες της Football League – ή, για να είμαστε ακριβείς, οι προπονητές και οι αρχηγοί των 23 από τις 26 – τάχθηκαν υπέρ της δράσης και ενάντια στην αναβολή.

Σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στα γραφεία της διοργανώτριας με τον Σπύρο Καλογιάννη, υπέβαλαν ψήφισμα υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της Παναχαϊκής, του Αιγινιακού και της Λάρισας.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη και η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Football League, η οποία αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με τις ομάδες.

Πλέον, αναμένεται και η στάση της Super League, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει την Τετάρτη (19/11) παρουσία και των ιδιοκτητών των ομάδων. Ακόμα, ωστόσο, δεν υπάρχει η σχετική ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της ημέρας και ώρας της σχετικής συνεδρίασης.

Όλα δείχνουν ότι η ΕΠΟ περιμένει το «πράσινο» φως από τις δύο Λίγκες προκειμένου να αλλάξει την απόφασή της περί μη ορισμού διαιτητών, μέσω της οποίας έβαλε «λουκέτο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (20/11), χωρίς να χρειαστεί, καν, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, αλλά μέσω απόφασης της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top