ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επόμενη κίνηση του Ερασιτέχνη, περιλαμβάνει… νέο μνημόνιο με Κάλας

Ο ΑΣ Άρης μετά τον ορισμό της χθεσινής γενικής συνέλευσης, γνωρίζοντας πλέον ποιος έχει λάβει το διοικητικό χρίσμα από το Σώμα του Ερασιτέχνη, θα “τρέξει” τις διαδικασίες σύνταξης του νέου μνημονίου, για το οποίο απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες ώστε να τεθεί προς υπογραφή.

Θα πρόκειται ουσιαστικά για ένα πλαίσιο συνεργασίας που θα δεσμεύει τον Άλεξ Κάλας προς τον ΑΣ Άρης στην περίπτωση της… . Football League. Στο απευκταίο σενάριο της παραμονής στη Γ΄Εθνική θα υπάρξει εκ νέου μνημόνιο, το οποίο θα κινηθεί στην περσινή πεπατημένη.

Σύμφωνα με αυτό ο Ερασιτέχνης δεσμεύει όποιον αναλάβει να ολοκληρώσει την εκκαθάριση της ΠΑΕ και αυτομάτως να μην δημιουργήσει άλλα χρέη, δικλίδες που πρέπει η νομική υπηρεσία να θέσει από νωρίς και να είναι ευδιάκριτες.

Παράλληλα, διευκρινίζονται τα ποσοστά του Ερασιτέχνη από τα ακαθάριστα ή καθαρά έσοδα της ΠΑΕ, αλλά και από τι διαφημίσεις και από τις χορηγίες στο “Κλεάνθης Βικελίδης. Δέσμευση θα υπάρχει και ως προς την διαχείριση των ακαδημιών, τις οποίες θα υποχρεούται να αναλάβει άμεσα και να φροντίσει για την διατήρηση τους.

To Top