ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επόμενη μεταγραφή της Μπορούσια είναι ο… Μπολτ;

Η είδηση ότι ο Γιουσέιν Μπολτ ξεκινά προπονήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ακούστηκε σαν ανέκδοτο τις περασμένες ημέρες. Κι όμως φαίνεται πως δεν είναι. Όπως επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού συλλόγου, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, ο εννέα φορές χρυσός Ολυμπιονίκης θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας: «Δεν είναι αστείο και δεν είναι μια κίνηση μάρκετινγκ» ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Τόσο η Ντόρτμουντ όσο και ο Μπολτ έχουν κοινό χορηγό την εταιρία αθλητικών ειδών Puma της οποίας ο πρόεδρος επικοινώνησε με την διοίκηση των Γερμανών για να ρωτήσει αν ο αθλητής μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις.

«Για εμάς δεν είναι πρόβλημα» τόνισε ο Βάτσκε και συνέχισε: “Η ιδέα άρεσε και στον προπονητή μας. Φυσικά δεν θα κάνει προπονήσεις κάποια σημαντική εβδομάδα με αγώνες Champions League αλλά σε μία pre-season εποχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι, είναι μεγάλη τιμή για εμάς».

Ο Μπολτ ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον στην Ντόρτμουντ, αν και είναι γνωστή η αγάπη του για το άθλημα ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To Top