Η εταιρία που έφερε το VAR στην Ελλάδα θέλει τον Πανιώνιο

Η εταιρία In Digital είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη σημερινή κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου μπαίνοντας βασικός μέτοχος για τη σύσταση ΠΑΕ ενόψει της Super League 2.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PRESSARIS, η εταιρία που έφερε το VAR στην Ελλάδα μπαίνει ακόμα πιο δυνατά στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλοντας να επενδύσει στον Πανιώνιο ο οποίος βρίσκεται σχεδόν με τα δύο πόδια στη Super League 2. Ωστόσο για να υπάρξει οριστική συμφωνία πρέπει να πάρει την ομόφωνη έγκριση από τη σημερινή Γ.Σ. των κυανέρυθρων. Μια συνέλευση που είναι προγραμματισμένη στις 19:00 στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας».

Από την οικογένεια του Πανιωνίου έχει χαρακτηριστεί στιγμή, ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη τόσο για το Σύλλογο, όσο και για το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς μετά από πολλά χρόνια… ταλαιπωρίας, δείχνει να βρίσκει το δρόμο του.

Δεν αποκλείεται πέραν της In Digital να καταθέσουν προτάσεις και άλλες εταιρίες. Μία εξ αυτών μπορεί να είναι η Ελληνοκυπριακή εταιρία του Κώστα Παπαέλληνα το όνομα του οποίου έχει ακουστεί έντονα το προηγούμενο διάστημα στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

To Top