ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η εταιρεία BAUSCH+LOMB, Χάλκινος Χορηγός της ΚΑΕ

Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία BAUSCH+LOMB!

“Η BAUSCH+LOMB, γίνεται μέλος και αυτή της Αρειανής οικογένειας, ως αρωγός της προσπάθειας για να επανέλθει ο ΑΡΗΣ, στο δρόμο των επιτυχιών ως ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ και θα παρουσιάζεται στο κέντρο της σάλας Nick Galis Hall, με το πλέον γνωστό σε όλους μας προϊόν της, την θερμαντική αναλγητική κρέμα COUNTERPAIN.

Η Bausch+Lomb, με έδρα την Νέα Υόρκη είναι μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία που κατασκευάζει και εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα επώνυμων φαρμακευτικών προϊόντων, προϊόντων χωρίς ιατρική συνταγή (OTC), συμπληρωμάτων διατροφής και ιατρικών σκευασμάτων στους τομείς της Υγείας των ματιών και της Γενικής Υγείας, σε περισσότερες από 100 χώρες. Παγκοσμίως, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην υγεία των ματιών, καινοτομώντας από το 1853. Το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει πρόσβαση στα προϊόντα B+L, με υψηλή αναγνωρισιμότητα.  Στην Ελλάδα, μερικά από τα πιο γνωστά προϊόντα είναι τα Biotrue®, Renu®, Niflamol®, Counterpain®, Ezixin®, Artelac®, Ocuvite®, Vidilac®, Yellox® & Dexamytrex®. Τέλος, είναι η πρώτη φαρμακευτική εταιρία στην Ευρώπη, με πιστοποίηση για την καταπολέμηση της δωροδοκίας, στο πρότυπο ISO37001:2016.

Στηρίζουμε όλες τις εταιρείες που στέκονται εμπράκτως στο πλευρό του ΑΡΗ μας, αποδεικνύουμε τη δυναμική του Συλλόγου, μεγαλώνουμε την «οικογένεια» του ΑΡΗ”.

To Top