ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η (τελευταία) ευκαιρία δόθηκε, ζητούμενο η αξιοποίησή της…

Πάνω από τα πρόσωπα είναι η ομάδα και στον Άρη, χθες, μπήκε μπροστά το όφελος του συλλόγου, προκειμένου να επιτευχθεί χωρίς κλυδωνισμούς, όσο το δυνατόν νωρίτερα, η άνοδος…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Σαφέστατα και ο Κενάν Μπαργκάν είναι ένας ποδοσφαιριστής ποιοτικός, εκ των ποιοτικότερων του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ και της κατηγορίας, αλλά αυτό δεν αρκεί για να να του συγχωρούνται τα πάντα. Κυρίως συμπεριφορές, διότι η αγωνιστική εικόνα μπορεί να είναι ή του ύψους ή του βάθους.

Στην περίπτωση του 29χρονου εξτρέμ, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, καθώς τύγχανε της εμπιστοσύνης της διοίκησης, θα παραμείνει στον Άρη, όμως θα πρέπει να τηρήσει όσα δεσμεύτηκε χθες.

Αποδείχθηκε, πως δεν θα υπάρξει από πλευράς Δημήτρη Σπανού, κανένα κώλυμα, να τον έχει μεταξύ πάγκου και… κερκίδας, εφόσον δεν αξιοποιήσει την τελευταία ευκαιρία που του δόθηκε.

Το έδειξε, άλλωστε, και το στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, που τον άφησε εκτός 18άδας. Κι αυτό διότι, Δημήτρης Σπανός και Παύλος Μυροφορίδης, βάζουν πάνω απ΄όλους τον μεγάλο φετινό στόχο, όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

 

To Top