ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ευκαιρία του Άρη να καλύψει σε σημαντικό βαθμό το χαμένο έδαφος…

To πρόγραμμα της Super League 1 την 9η αγωνιστική είναι ιδανικό για τον Άρη, αρκεί να κάνει το καθήκον του και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Νέα Σμύρνη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, εκτός έδρας, με την νίκη να είναι μονόδρομος καθώς τα οφέλη θα είναι πολλά και σημαντικά.

Μία ματιά στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής είναι ικανή για να διαπιστώσει κανείς πως με “τρίποντο” ο Άρης θα είναι στην 6άδα των play offs και θα μπορέσει να βρεθεί ακόμα και σε απόσταση… βολής από την 5η θέση. Μπορεί και 5ος, απλά δεν θα είναι μόνος του βαθμολογικά, στο σενάριο που κερδίσει ο ίδιος και ο Ατρόμητος πάρει “διπλό” με την ΑΕΚ και χάσει ταυτόχρονα ή έρθει ισόπαλη η ΑΕΛ.

O Ατρόμητος που έχει τους ίδιους βαθμούς (11) με τον Άρη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ που έχει 15. Η Λάρισα που είναι στην 6η θέση με 12 βαθμούς υποδέχεται τον 3ο της βαθμολογίας ΟΦΗ με 16. Και η Ξάνθη που είναι 4η με 15 βαθμούς αντιμετωπίζει εντός έδρας στα Πηγάδια τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Σε αυτά τα ματς, όσο και στην επόμενη αγωνιστική, όπου πάλι ο Άρης αντιμετωπίζει ομάδα (Αστέρα Τρίπολης) που είναι χαμηλότερα βαθμολογικά από τον ίδιο, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ομάδες, δίνεται μία “χρυσή” ευκαιρία να βρεθεί εντός στόχων πολύ γρήγορα η ομάδα.

Για παράδειγμα, την 10η αγωνιστική που ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΟΦΗ παίζει εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και ο Ατρόμητος στο “Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό. Θεωρητικά εύκολο έργο έχουν, Ξάνθη και ΑΕΛ που αντιμετωπίζουν εντός, Πανιώνιο και Λαμία αντίστοιχα.

Οι έξι πόντοι στις δύο αυτές αγωνιστικές, όχι μόνο θα φέρουν τον Άρη εντός 6άδας του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ενδεχομένως και στην 5η θέση, στην οποία τερμάτισε και πέρσι.

Με κάποιον τρόπο θα έχει καλυφθεί έως ένα βαθμό το χαμένο έδαφος από τις απώλειες των πρώτων αγωνιστικών…

To Top