ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ευκαιρία του Μαραγκού…

Ο Ούγκο Σόουζα είναι τραυματίας και ο Στέλιος Μαραγκός, ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Παρότι ο Πορτογάλος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος στο ματς με την Βέροια την ερχόμενη Τετάρτη (31/12), θεωρείται σχεδόν απίθανο να παρθεί το ρίσκο από πλευράς Δημήτρη Σπανού και να τον χρησιμοποιήσει.

Κι αυτό, διότι ιατρικό και τεχνικό τιμ, έχουν αποφασίσει πως ο Ίβηρας αμυντικός θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς με την Σπάρτη που ακολουθεί τη Βέροια στις 4 Φεβρουαρίου, οπότε δεν θα πρέπει να διακόψει την θεραπεία του.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο προπονητής του Άρη ετοιμάζει αγωνιστικά και ψυχολογικά τον Στέλιο Μαραγκό, που θα ξεκινήσει τον αγώνα στο πλευρό του Γιώργου Δεληζήση, στο κέντρο της “κιτρινόμαυρης” άμυνας.

Ο 28χρονος αμυντικός θα κάνει το ντεμπούτο του σε αρχική ενδεκάδα, σε ένα γήπεδο, αυτό της Βέροιας που αγωνίστηκε επί χρόνια, απέναντι σε μία ομάδα, με την οποία “έφτιαξε” το ποδοσφαιρικό του όνομα στη Σούπερ Λίγκα.

Αναμφισβήτητα, είναι μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο να επιβραβεύσει τον εαυτό του με μία καλή εμφάνιση, για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει στις προπονήσεις από την αρχή της χρονιάς.

Πρόκειται για έναν παίκτη, άριστο επαγγελματία, που δουλεύει πολύ, ενώ δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας, παρότι δεν αγωνίζεται όσο θα περίμενε και ο ίδιος, όταν επέλεξε να έρθει στην ομάδα της καρδιάς του το περασμένο καλοκαίρι.

To Top