ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τις ομάδες για τα νέα δεδομένα, παρών και ο Άρης

Την Τρίτη (26/1) στην Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη συνεδρία εργασίας με κύριο θέμα συζήτησης το μέλλον του μπάσκετ και των συλλόγων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το “παρών” στην συνεδρία έδωσαν 27 εκπρόσωποι από ομάδες που αγωνίζονται τόσο στην Euroleague, όσο και στο Eurocup, οι οποίοι και ενημερώθηκαν για τις αναβαθμίσεις που θα γίνουν στις διοργανώσεις, ενώ έγινε και συζήτηση για την μελλοντική εξέλιξη τους.

Όλοι οι σύλλογοι έλαβαν μία λεπτομερής εξήγηση και ανάλυση της 10ετούς συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ της Euroleague και της εταιρείας IMG, με την οποία η διοργανώτρια αρχή έχει ξεκινήσει την συνεργασία της με σκοπό την βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη και μακροπόθεσμη βοήθεια για την ανάπτυξη των αγώνων. Στόχος η βελτίωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ και της Euroleague σε όλους τους τομείς, η οποία έχει αποκτήσει πρωτοφανή θέση στο αθλητικό και ψυχαγωγικό τοπίο.

Τα στελέχη της Euroleague μοιράστηκαν μαζί με τους εκπροσώπους των συλλόγων το μελλοντικό τους όραμα για την ανάπτυξη της Euroleague και του Eurocup για την ερχόμενη σεζόν, συ συνεργασία με την εταιρεία μάρκετινγκ, IMG, προκειμένου να δημιουργήσουν μία ακόμη πιο δυνατή και ισχυρή λίγκα. Παράλληλα, μοιράστηκαν και τις σκέψεις τους με διάθεση για καλύτερη συνεργασία με τις εγχώριες διοργανώσεις με κάθε χώρα. Ζητούμενο η ενότητα μεταξύ των συλλόγων, αλλά και η ομαδική δουλειά, για την πρόοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε όλους τους τομείς.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και στις ερχόμενες βδομάδες, προκειμένου να καθοριστούν συγκεκριμένες δράσεις για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top