ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η Ευρωλίγκα θέλει τον Άρη (για το Γιούροκαπ), αλλά…

Ο Νίκος Λάσκαρης ετοιμάζεται για την εκπροσώπηση του Άρη την μεθεπόμενη Δευτέρα στα… εγκαίνια του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA που θα γίνει στο Παρίσι, στο “Maison du Sport”, έδρα της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την ώρα που είναι φανερό ότι η Ευρωλίγκα θέλει διακαώς τους κιτρινόμαυρους στη διοργάνωση τους.

Τόσο ο Άρης όσο και ΑΕΚ κλήθηκαν στη σύσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη, με τη διοργανώτρια αρχή να φιλοδοξεί να πείσει τις δύο ομάδες να μην πουν το «ναι» στο Champions League, αλλά να παραμείνουν στους κόλπους της Euroleague συμμετέχοντας την ερχόμενη σεζόν στο Eurocup και κρατώντας ανοιχτή για το μέλλον την πόρτα της Ευρωλίγκας. Πρόσκληση που δείχνει τη μεγάλη διάθεσή της Euroleague να πάρουν στους κόλπους της τον Άρη (αλλά και την ΑΕΚ).

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ οι κίτρινοι θα έχουν εκπρόσωπο (πιθανότατα όχι τον Νίκο Λάσκαρη) σε αυτή τη συνάντηση, γιατί δεν θέλουν να προσβάλλουν κανέναν και γιατί θέλουν να ακούσουν τι θα προτείνει η Ευρωλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση είναι απίθανο να αλλάξει η απόφαση της διοίκησης και του Νίκου Λάσκαρη για συμμετοχή της ομάδας στο νεοσύστατο Τσάμπιονς Λιγκ.

To Top