Η Ευρωλίγκα στο Αλεξάνδρειο! (photos)

Το κλιμάκιο της Ευρωλίγκας που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για το ετήσιο σεμινάριο διαιτητών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, το οποίο διεξάγεται φέτος στην πόλη, επισκέφθηκε το Αλεξάνδρειο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της διοίκησης της ΚΑΕ.

Όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η ΚΑΕ “τα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. επισκέφθηκε ο Chief Operations Manager της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, μαζί με τον Referee Director, Κώστα Ρήγα και τον Senior Manager, Buisiness Development, Κίμωνα Στέφο Referee Director, Κώστα Ρήγα.

Τα στελέχη της Ευρωλίγκας είχαν συζήτηση με τα μέλη του διοικητικού συμνουλίου της Άρης Κ.Α.Ε. Ενημερώθηκαν για την προσπάθεια που κάνει ο Άρης για μία καινούργια αρχή και γνώριζαν αρκετά για την πολυετή παρουσία της ομάδας στα «σαλόνια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στη συνέχεια πήγαν στο «Nick Galis Hall» και παρακολούθησαν τις ετοιμασίες για το «Nick Galis Cup» το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/9 και την Κυριακή 21/9.

Πριν αποχωρήσουν, οι κ.κ. Σκοτ, Στέφος και Ρήγας επισκέφτηκαν και το ARIS LEGEND STORE. Δέχτηκαν με χαρά τα δώρα που τους πρόσφερε η Άρης Κ.Α.Ε. και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον Άρη για το μέλλον. Ο κ. Σκοτ, μάλιστα, έστειλε και το μήνυμα: «Με ικανοποίησαν αυτά που είδα, τώρα ελπίζω να ξανάρθω στο γήπεδο για αγώνες EuroCup ή Euroleague»”.

To Top