Η ευρωπαϊκή νίκη μας έφτιαξε την ψυχολογία

Πάντοτε τα παιχνίδια της Ευρώπης έχουν ένα ξεχωριστό χρώμα και δίνουν δυνατές συγκινήσεις σε ομάδα και κόσμο.

Εμείς ξεκινήσαμε με το δεξί τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα, όπως είναι η Αμβέρσα. Το 3-0 ήρθε δίκαια για τον Άρη, αφού ήταν καλύτερος και πιο αποφασιστικός στον αγωνιστικό χώρο.

Μας απομένει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα στο Βέλγιο για να περάσουμε στην επόμενη φάση στο CEV CUP. Ακόμη ένα… «ημίχρονο», όπως λέμε στους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι εκεί μόνο εύκολο δεν θα είναι. Μετά τα όσα καταφέραμε στο Αλεξάνδρειο περιμένουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση από την Βελγική ομάδα. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλη η ομάδα δουλεύει γι αυτό, έχουμε επικεντρωθεί πώς θα τα καταφέρουμε με επιτυχία. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι η μόνη ομάδα της Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, γιατί πραγματικά αυτές οι νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία της ομάδας μας. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά δεν αγωνίστηκα λόγω τραυματισμού.

Πιστεύω ότι από την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω στις προπονήσεις της ομάδας και νθ μπω σε αγωνιστικούς ρυθμούς .Σύμφωνα πάντα με την γνώμη του ιατρικού επιτελείου ότι σε μια εβδομάδα θα έχω ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο μου και θα είμαι και πάλι… μάχιμος.

 

 

 

To Top