ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ευρωπαϊκή συμμετοχή βασική προϋπόθεση παραμονής του Καστρίτη

Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Γιάννη Καστρίτη, όπως έχετε διαβάσει μέσα από το PRESSARIS, ο 41χρονος προπονητής εξέφρασε χθες την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, όμως, θα πρέπει πρώτα να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση, μεταξύ των δύο πλευρών, για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Η ευρωπαϊκή συμμετοχή αποτελεί βασικό “θέλω” του πετυχημένου τεχνικού για να συνεχίσει στους “κίτρινους”.

Η συνάντηση αυτή είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο Καστρίτης θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και θα περιμένει το κάλεσμα των διοικούντων, ώστε να πραγματοποιηθεί το ραντεβού, στη διάρκεια του οποίου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα. Εντός των προσεχών 24ωρων, εξάλλου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ώστε να είναι κι αυτός παρών στη συνάντηση.

Η ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, βασική προϋπόθεση για να συνεχίσει ο Γιάννης Καστρίτης στο τιμόνι της ομάδας. Χάρη σε λανθασμένους χειρισμούς, πέρυσι το καλοκαίρι, ο Άρης έχασε την ευκαιρία να πάρει μέρος στο Basketball Champions League (προκριματικά ή ομίλους), φέτος, έχει γίνει ήδη μια προεργασία, αλλά θα χρειαστεί υπομονή, γιατί όλα τα πρωταθλήματα είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Οι “κίτρινοι” έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο BCL και στη συνάντηση, που είχε στη Θεσσαλονίκη, πριν από μερικές βδομάδες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνό. Είναι ένα θέμα, που θα παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι, αλλά τα στελέχη της ΚΑΕ θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βρεθεί ο Άρης την επόμενη σεζόν στο BCL και να ικανοποιηθεί η επιθυμία του Γιάννη Καστρίτη.

Η συμμετοχή στην Ευρώπη, σημαίνει βέβαια και αύξηση του μπάτζετ, προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τους δύο αγώνες, ανά βδομάδα. Κι αυτό θα είναι μέρος της συζήτησης που θα γίνει άμεσα…

 

To Top