Η Ευρώπη περνάει από τα… Πηγάδια

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα στη μάχη της Ξάνθης στα Πηγάδια, με ένα στόχο. Τη νίκη. Το έχουμε πει πολλές φορές, αλλά θα το ξαναπούμε. Για να παίρνει αξία η νίκη που κάνουν οι «κίτρινοι» κάθε αγωνιστική, αυτή πρέπει να συνδυάζεται με νέα νίκη την επόμενη. Η ομάδα του Μανουέλ Μασάδο δίνει στις 19:30 (ΕΤ3, PRESSARIS) τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Οι δύο νίκες με Δράμα και Λεβαδειακό έβαλαν και πάλι για τα καλά στο… κόλπο της Ευρώπης την ομάδα, η οποία δε θα πρέπει σήμερα με τίποτα να ξαναχύσει την κανάτα με το γάλα.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να αλλάξει μόνο ένα πρόσωπο στην ενδεκάδα, με τα υπόλοιπα 9/11 να παραμένουν ίδια με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως βεβαία και ο… δωδέκατος πολεμιστής, δηλαδή ο κόσμος του Άρη (περισσότεροι από 1300 αναμένονται στις κερκίδες των Πηγαδίων). Ο Μάρκος Βελλίδης θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Καζναφέρη, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ στην άμυνα, με διάταξη από δεξιά προς αριστερά. Αμυντικός χαφ θα παίξει ο Ρίκι Φατί και θα αριστερά του τον Κώστα Καπετάνο ή τον Γιώργο Κατίδη και δεξιά τον Ντάρσι Νέτο δεξιά. Ο Ουμπίντες θα παίξει σε ρόλο… μπαλαντέρ, πίσω από τους Νέρι Καστίγιο και Βασίλη Τριανταφυλλάκο. Από το παιχνίδι στα Πηγάδια θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γιαννιώτας (είναι και τιμωρημένος), Πρίττας και Ακόστα, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Σολτάνι.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Φατί, Κατίδης, Τόχα, Καστίγιο, Ουμπίντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι.

Για την Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πήρε στην αποστολή μαζί του 20 ποδοσφαιριστές. Αυτό συνέβη διότι όλη την εβδομάδα οι Βιβιανί και Εντιμάρ δεν προπονήθηκαν κι έτσι ο τεχνικός των Ακριτών τους πήρε στην αποστολή, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα τους χρησιμοποιήσει.
Αν ωστόσο ο Βιβιανί κριθεί ανέτοιμος να αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει ο 22χρονος Γιούρι Λοντίγκιν (ελληνικής υπηκοότητας), αφού και ο δεύτερος τερματοφύλακας Σωτήρης Λυμπερόπουλος (πρώην Άρη) έμεινε εκτός, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Στο κέντρο άμυνας θα παίξουν ο Κομεσίδης με τον Βάλλα, ενώ στα άκρα ο Μπέρτος δεξιά κι ο Εντιμάρ αριστερά. Ο Φλίσκας με τον Ντάνι θα παίξουν στα χαφ, με τον Μαρσελίνιο Λέιτε σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.
Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Δημήτρης Σουάνης αριστερά, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεξιά κι ο Μάρκο Μαρκόφσκι στην κορυφή.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από το Σύνδεσμο Γρεβενών.

To Top