Η Ευρώπη περνά από τη Λαμία

Για τη Λαμία αναχώρησε η ομάδα βόλεϊ του Άρη, που αύριο (Σάββατο 21/04, 19:00) θα διεκδικήσει κόντρα στον τοπικό ΓΣ Λαμίας την προνομιούχο 5η θέση και μαζί το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο αυριανός «τελικός» βρίσκει τον Άρη με προβλήματα, αφού θα παραταχθεί χωρίς ξένους παίκτες μετά την αποδέσμευση των Μπόικοβιτς, Ζέλιτς και με νωπή τη 12ήμερη αποχή των παικτών από τις προπονήσεις για οικονομικούς λόγους.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» θα… ξεχάσουν τα πάντα μόλις πατήσουν στο «Χαλκιοπούλειο» και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κατακτήσουν τη νίκη, που θα κάνει ακόμα πιο επιτυχημένη τη φετινή, δύσκολη χρονιά.

Ο νικητής της αυριανής αναμέτρησης θα αποκτήσει αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν. Βάσει της προκήρυξης, όμως, προβλέπεται να υποδεχθεί σε νέο νοκ άουτ αγώνα τον 4ο της κανονικής περιόδου, Ολυμπιακό ή Παμβοχαϊκό. Όποιος επικρατήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα δηλωθεί στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, ενώ ο ηττημένος θα πάει στο Τσάλεντζ Καπ.

To Top