ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η… ευστοχία του “μότο” για τα διαρκείας σηματοδοτεί και τη νέα εποχή στον Αυτοκράτορα!

Το σύνθημα “Η πίστη οδηγός μας, ο θρίαμβος το πεπρωμένο μας, ο Αυτοκράτορας ξαναγράφει ιστορία” που χρησιμοποιήθηκε από την ΚΑΕ για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απολύτως εύστοχο και απηχεί την αλλαγή σελίδας σε διοικητικό επίπεδο και το όραμα που έχει πλέον ο κόσμος του Άρη για την ομάδα μπάσκετ.

Η πίστη οδηγός μας

Είναι γεγονός ότι όλοι όσοι είναι μέσα στην ομάδα έχουν πίστη σε αυτή, πίστη στα χρώματα του Άρη, στο σήμα του Άρη, στον “θεό του πολέμου”, πίστη στον κόσμο της ομάδας ότι θα είναι πάντα εκεί. Με αυτή την πίστη άλλωστε πορεύεται το τμήμα ακόμα και στα πιο δύσκολα χρόνια, με την ίδια πίστη θα συνεχίσει να πορεύεται και τώρα.

Ο θρίαμβος το πεπρωμένο μας

Αυτό κι αν είναι αλήθεια… Το μαρτυρούν τα 21 λάβαρα που κρέμονται στην οροφή του θρυλικού Αλεξάνδρειου, που πλέον έχει πάρει το όνομα του κορυφαίου Έλληνα αθλητή, του οποίου η φανέλα περιβάλλει τους 21 τίτλους. Τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα, οι ευρωπαϊκοί τίτλοι, η παρουσία του Νίκου Γκάλη… Όλα αυτά είναι το πεπρωμένο του Άρη, του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αυτοκράτορας ξαναγράφει ιστορία

Η αρχή μιας νέας εποχής. Ο Νίκος Λάσκαρης μπήκε δυναμικά στον μπασκετικό Άρη, έχει ήδη καλύψει υποχρεώσεις παλιότερων ετών δίνοντας περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, έχει δώσει την ευχέρεια στον Δημήτρη Πρίφτη να δημιουργήσει ρόστερ με πολλαπλάσιο μπάτζετ από την περσινή σεζόν και θέλει να οδηγήσει τον Άρη με σταθερά βήματα στην ελίτ της Ευρώπης και της Ελλάδας.

diarkeias_kae_moto_2015-16

To Top