Η ευχή του εορτάζοντα Κούη για τον Άρη και η βράβευση για την προσφορά του! (photos)

Ο Ντίνος Κούης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του… Μια ξεχωριστή μέρα για έναν ποδοσφαιριστή που εκφράζει τη «ζωντανή» ιστορία του κιτρινόμαυρου συλλόγου. Το «δόρυ» του Άρη, παράλληλα, βραβεύτηκε για τη μεγάλη του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Ο Κούης είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη στην Α’ Εθνική (142 τέρματα), καθώς και ο ρέκορντμαν συμμετοχών της ομάδας στο ανώτατο επίπεδο (473 αγώνες). Σήμερα έκλεισε τα 57 του χρόνια και δέχθηκε τα τηλεφωνήματα φίλων και γνωστών. Με την κοινή αγωνία όλων να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι κινήσεις ώστε να βρει ο Άρης τον δρόμο του.

Το PRESSARIS αφού έδωσε τις ευχές του στον μεγάλο άσο της ομάδας, του ζήτησε τη δική του… ευχή για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες…

«Μια λέξη μόνο αυτές τις ώρες: ΕΝΟΤΗΤΑ. Πρέπει να ενωθούν όλοι για το καλό του Άρη. Έγιναν λάθη, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ενωμένοι να βρούμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον» μας είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντίνος Κούης βραβεύθηκε πρόσφατα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης «Θεσσαλονίκη 1912-2012: ένας αιώνας ιστορίας & πολιτισμού».

Ο Κούης (μαζί του βραβεύτηκαν και οι Κωφίδης, Σαράφης, Ασλανίδης) παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα του, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού ποδοσφαίρου εν γένει μέσα από την στήριξη των Ελλήνων παικτών.

 

To Top