ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ζιλ Βιθέντε ήθελε διακαώς την παραμονή του Ντένις, αλλά…

Ο Άρης ανακοινώνει σήμερα εκτός απροόπτου τον Ντένις για να κλείσει τις θέσεις των τερματοφυλάκων του. Τον έμπειρο Βραζιλιάνο προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να κρατήσει η Ζιλ Βιθέντε, αλλά η προοπτική της Ευρώπης και το διαφορετικό επίπεδο του Άρη έπαιξε ρόλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε δύο διαφορετικά δημοσιεύματα από την Πορτογαλία στα μέσα Ιουνίου το ρεπορτάζ της Ζιλ Βιθέντε είχε επικεντρωθεί στην ανανέωση του Ντένις.

Η αθλητική εφημερίδα της Λισαβώνας A Bola έγραψε χαρακτηριστικά για τον 34χρονο πορτιέρο στις 11 Ιουνίου: “Η παραμονή του Ντένις θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτές τις μέρες. Υπήρξε πολύ σημαντικός παίκτης τις τελευταίες δύο σεζόν για τη Ζιλ Βιθέντε και είναι ξεκάθαρος στόχος της ομάδας να τον κρατήσει, γιατί εκτός των άλλων έχει σημαντικό ρόλο και στα αποδυτήρια. Με 73 συμμετοχές εγγυήθηκε την σταθερότητα σε μια νευραλγική θέση”.

Δύο ημέρες μετά, στις 13/6, ανέφερε πως “η Ζιλ Βιθέντε ελπίζει πως θα πετύχει συμφωνία με τον Ντένις μέσα στη βδομάδα, ώστε να κλείσει θετικά τις διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις”.

Η πορτογαλική ομάδα ήθελε πολύ τον Ντένις, αλλά τελικά ο Άρης κέρδισε την υπογραφή του παίκτη, τον οποίο λογικά θα ανακοινώσει σήμερα.

To Top