Η θέληση και η επιμονή του Μπούργος να δώσει το παρών στο ντέρμπι!

Να δει από κοντά τη νέα του ομάδα άμεσα, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιθυμεί ο Χερμάν Μπούργος.

Ο καινούργιος προπονητής του Άρη ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να δώσει το παρών στο ντέρμπι, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεών του με τον Θόδωρο Καρυπίδη και την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Έτσι όπως όλα δείχνουν ο 52χρονος τεχνικός θα φτάσει το πρωί της Κυριακής (20/02) στη Θεσσαλονίκη, ερχόμενος από τη Μαδρίτη όπου ολοκληρώνει τις τελευταίες του προσωπικές υποθέσεις.

Ο πολύπειρος κόουτς δείχνει με αυτόν τον τρόπο το πόσο επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στη νέα του ομάδα άμεσα, δίνοντας ακόμη ένα κίνητρο στους παίκτες του Άρη, καθώς θα ξέρουν πως θα τους παρακολουθεί δια ζώσης ο νέος τους προπονητής.

Ο Μπούργος αναμένεται από Δευτέρα να πιάσει δουλειά, καθώς οι Κιτρινόμαυροι έχουν και μεσοβδόμαδη υποχρέωση, με το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, το οποίο θα είναι και το πρώτο στο οποίο θα καθίσει στον πάγκο του συλλόγου…

To Top