Η θέση της ΠΑΕ για το θέμα των εισιτηρίων και οι άγνωστες λεπτομέρειες!

Ανακοίνωση με την οποία δίνει εξηγήσεις για το θέμα που δημιουργήθηκε με τη μη παραχώρηση εισιτηρίων στον Παναθηναϊκό για τον αυριανό αγώνα εξέδωσε πριν λίγο η ΠΑΕ Άρης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως η αστυνομία είχε αρνητική θέση, ενώ δεν υπήρχε καμία εγγύηση από τον Παναθηναϊκό ότι θα έδινε εισιτήρια στον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχοντας γνώση της πάγιας θέσης της Αστυνομίας για την απαγόρευση των μετακινήσεων των οργανωμένων οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, θέση αδιαπραγμάτευτη σε αγώνες όπως αυτός μεταξύ του ΑΡΗ και του Παναθηναϊκού, αποφάσισε εγκαίρως την αξιοποίηση για οικονομικούς λόγους τόσο της θύρας 5 όσο και ολόκληρης της θύρας 1, εκ των οποίων σε αντίθετη περίπτωση θα δεσμεύονταν συνολικά 3.500 θέσεις.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιπροσθέτως κάνει γνωστό στους χιλιάδες φιλάθλους της ότι στην καθιερωμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη (05/11):

Α) επιβεβαιώθηκε και τυπικά η αρνητική θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Β) διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έδινε καμία εγγύηση ότι στον μεταξύ μας αγώνα του β’ γύρου θα μας εξασφάλιζε ισάριθμο αριθμό εισιτηρίων, επικαλούμενη την θέση που θα έπαιρνε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί αυτονόητη την παρουσία των οπαδών της σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται η ομάδα μας και προς αυτή την κατεύθυνση ήταν όλες οι προσπάθειες που έκανε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Μέσα στο ίδιο πλαίσιο θα συνεχίσει να κινείται και σ’ όλους τους μελλοντικούς εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας”.

Πέρα από την ανακοίνωση για το θέμα των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έλεγαν σήμερα πως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που δεν ήταν δυνατόν να δοθούν εισιτήρια στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα προπλήρωνε τα 800 εισιτήρια που ζήτησε. Η κίτρινη ΠΑΕ ζήτησε – όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις – να προπληρωθούν τα εισιτήρια που θα έπαιρνε ο Παναθηναϊκός, αλλά οι πράσινοι αρνήθηκαν κάτι τέτοιο.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά εξαρχής στο αίτημα του Άρη για 800 εισιτήρια στην Λεωφόρο με την αιτιολογία ότι είναι “καλυμμένο” το γήπεδο με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Ο τρίτος λόγος είναι πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού αρνήθηκε να δώσει και σουίτα στην διοίκηση του Άρη στη Λεωφόρο για τον αγώνα του δεύτερου γύρου με την αιτιολογία πως και εκεί έχουν προπληρωθεί όλες οι σουίτες. Την ίδια στιγμή οι διοικούντες του Παναθηναϊκού θα φιλοξενηθούν σε σουίτα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top