Η θέση του Super 3: “Να ψηφίσει ο κόσμος, εμείς δεν θα ψηφίσουμε! Ενωμένοι δεν μπορούν να μας πειράξουν τρίχα…”

Οι εκπρόσωποι του Super 3 μίλησαν τελευταίοι. “Να ψηφίσει ο κόσμος, εμείς δεν θα ψηφίσουμε! Ενωμένοι δεν μπορούν να μας πειράξουν τρίχα… Μας ζήτησαν να κατέβουμε στην Αθήνα για να συναντηθούμε με τον Κόντη, για την υπόθεση Κλαουρέ, αλλά δεν το κάναμε…”

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Δεσμευόμαστε να ακολουθήσουμε την απόφαση του κόσμου. Σαν στρατιώτες… Δεν θα ψηφίσουμε εμείς. Θέλουμε να αποφασίσει ο κόμος. Εμείς από την πλευρά μας να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στο οποιοδήποτε μερίδιο έχουμε για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Θα μιλάμε πίσω από το κάγκελο με την φωνή μας. Ποτέ δεν θέλαμε να γίνουμε κάτι στον σύλλογο. Μας χαρακτήρισαν μέχρι και «νταβατζήδες». Δεν θέλουμε ούτε μισό ευρώ. Εχουμε ιδέες στο μυαλό μας. Οποιος θελει μπορεί να μας πάρει τηλέφωνο και να μας ρωτήσει»τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος του συνδέσμου και ολοκλήρωσε:

«Μην μας φέρνετε ΑΦΜ. Ενωμένο το σωματείο μπορεί να βρει τη λύση. Ενωμένοι δεν μπορούν να μας πειράξουν τρίχα από τα μαλλιά της κεφαλής του σωματείου».

Σε άλλο σημείο είπαν: “Μας ζήτησαν να κατέβουμε στην Αθήνα για να συναντηθούμε με τον Κόντη, για την υπόθεση Κλαουρέ, αλλά δεν το κάναμε…”, αλλά παρά τις ερωτήσεις δεν κατονόμασαν ποιοι.

To Top