ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ιδέα να δοθεί ρόλος στην ΚΑΕ στον Σανικίτζε και οι σκέψεις του Γεωργιανού

Στη διάρκεια της επτάωρης συνάντησης του Βίκτορ Σανικίτζε με τη διοίκηση του Άρη, δεν αναλύθηκε μόνο το θέμα της οφειλής που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Ο Άρης θέλει να συνεργαστεί με τον Γεωργιανό σε άλλο επίπεδο…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Υπήρξε μια πρώτη προσέγγιση από τους κίτρινους για να δώσουν ρόλο στο οργανόγραμμα της ΚΑΕ στον Σανικίτζε. Είναι μια κουβέντα που έγινε και δεν αφήνει αδιάφορο τον πρώην φόργουορντ του Άρη, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στο μπάσκετ, έχει βάλει σε μια σειρά την προσωπική του ζωή, αφού πριν από λίγο καιρό έγινε πατέρας και πλέον εξετάζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα.

Ο Γεωργιανός προφανώς και δεν περίμενε να του γίνει τέτοια κουβέντα, γιατί ήρθε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διευθετήσει τη οφειλή που υπάρχει από τη σεζόν 2016-17, ωστόσο μπήκε στο μυαλό του ως επιλογή το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στους κίτρινους.

Είναι πρώιμο αρκετά, πρώτα θα πρέπει να μπει σε μια σειρά ο διακανονισμός της οφειλής, αλλά ο Σανικίτζε το σκέφτεται, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα το αποδεχθεί ή θα το απορρίψει άμεσα.

To Top