ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ικανοποίηση από τα πρώτα δείγματα γραφής του Ντουάρτε…

Ο Λερίν Ντουάρτε είναι ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη αυτό το καλοκαίρι, με τον Ολλανδό να ικανοποιεί με την μέχρι στιγμής απόδοσή του στις προπονήσεις.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Άλλωστε το αποδεικνύει και το βιογραφικό του. Ωστόσο, η ουσία είναι το πως θα ανταποκριθεί στα δεδομένα του Άρη, καθώς υπάρχουν διαφορές με το παρελθόν. Όχι γιατί παίζει σε πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Καμία σχέση. Το ολλανδικό είναι πολυ ανώτερο από το ελληνικό και μην ξεχνάμε πως αποτέλεσε μέλος του Άγιαξ.

Ποια όμως είναι η ειδοποιός διαφορά; Παίζει για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του, εμπειρία πρωτόγνωρη για τον ίδιο.

Μέχρι στιγμής, στις προπονήσεις γίνεται εμφανής η ποιότητά του. Δημιουργεί μία ικανοποίηση σε προπονητή και συνεργάτες του, όμως ακόμα είναι νωρίς.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα του δώσει την ευκαιρία να δείξει παραπάνω πράγματα από τα πρώτα δείγματα γραφής που σίγουρα παίρνουν θετικό πρόσημο. Ξεχωρίζει στο οικογενειακό δίτερμα με το κράτημα της μπάλας και το πως μοιράζει το παιχνίδι.

Πιο χρήσιμα συμπεράσματα στην Ολλανδία, σε προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις…

 

To Top