Η ικανοποίηση και το παράπονο του Πρίφτη για τις βολές: “Δεν κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας”

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και πράγματα που απαιτούν βελτίωση, όπως το θέμα της διαχείρισης των φάουλ και το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν κερδίζουν φάουλ, ούτε βολές για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πιστεύω ότι κάναμε ένα αξιόλογο παιχνίδι. Ειδικά αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο και ταυτόχρονα είχαμε ομαδικότητα στην επίθεση. Εκμεταλλευτήκαμε τη συγκυρία της απουσίας του Διαμαντίδη. Μπορούμε να πιέσουμε στο ανοιχτό γήπεδο και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καλές συνθήκες. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι ουσίας είναι με τα Τρίκαλα, τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι εμπειριών και βελτίωσης της ομάδας σου και αυτά που κάνεις στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ευρώπη και Ελλάδα και συγχαρητήρια».

Αν θέλει να βελτιώσει μικρές λεπτομέρειες: «Είναι ένα θέμα για εμάς πως κάνουμε τα φάουλ. Έχουμε χαμηλό αριθμό βολών και δεν κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας. Σίγουρα μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν τον ρόλο τους, αλλά ήταν καθαρή η νίκη του Παναθηναϊκού. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε φάουλ, αλλά και πως θα τα κάνουμε στην άμυνα»

To Top