ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ικανοποίηση του Κωστένογλου και οι τελικές του σκέψεις…

Ένας «πονοκέφαλος» υπήρχε, πάει και αυτός. Ο Νίκος Κωστένογλου ένιωσε ιδιαίτερη ανακούφιση, καθώς στη διάθεσή του έχει μέχρι στιγμής όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

Ο Χρήστος Μπούρμπος προπονήθηκε κανονικά χθες, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον υποχρέωσαν να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη. Φώναξε «παρών», επιτρέποντας στον προπονητή του να τον υπολογίζει κανονικά για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετές αγωνιστικές που ο Καβαλιώτης κόουτς του Άρη, δεν θα έχει απουσίες από τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής ή τιμωρίες. Πλέον, έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η οποία δεν θα διαφέρει και πολύ με αυτή που αγωνίστηκε από το ξεκίνημα του αγώνα κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Μοναδικές διαφοροποιήσεις αυτές των Χρήστου Μπούρμπου, Μανώλη Τζανακάκη και Στάθη Ταυλαρίδη, που επιστρέφουν, με τους δύο πρώτους να επωμίζονται το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας, αντίστοιχα.

Στο τέρμα ο Διούδης, αμυντικό κεντρικό δίδυμο οι Σόουζα και Ταυλαρίδης, ενώ στη μεσαία γραμμή ο Πίτου και Ρόβας. Μπροστά τους ο Τάτος, δεξιά ο Ντούνης, αριστερά ο Παυλίδης και κορυφή ο Ίλιτς.

To Top