ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η… ισπανική Πρωταπριλιά έστειλε τον Γιούλ στους Ρόκετς!

Η… ισπανική Πρωταπριλιά έστειλε τον Γιούλ στους Ρόκετς! Tα δικαιώματα του Ισπανού σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΝΒΑ ανήκουν στους Χιούστον Ρόκετς. Μάλιστα, οι «ρουκέτες» έχουν προσπαθήσει να τον πάρουν, αλλά ο ίδιος δείχνει… ταγμένος στους «Μερένχες».

Πρόσφατα ο Γιούλ υπέγραψε πολυετή ανανέωση με τη Ρεάλ και έβαλε buy out στο συμβόλαιό του. Μέχρι εδώ, όλα καλά… Άλλωστε, το καλοκαίρι δεν αποκλείεται μια ενδεχόμενη μετακίνηση, όμως προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να… ακουμπά στην πραγματικότητα.

Το πρωί της Τετάρτης (28/12) μία ισπανική ιστοσελίδα, το «apuestasbaloncesto.com.es», αποκάλυψε πως ο Γιούλ πάει στους Ρόκετς. Η «Marca» δεν έγραψε τίποτα, ούτε η «As». Κάτι περίεργο συμβαίνει…

Ψάχνοντας καλύτερα το ημερολόγιο είδαμε πως σήμερα (28/12) στην Ισπανία γιορτάζεται η αντίστοιχη δική μας Πρωταπριλιά (ονομάζεται «dia de los santos inocentes»). Έτσι, το πιθανότερο σενάριο είναι το δημοσίευμα του «apuestasbaloncesto.com.es», που στέλνει τον Γιούλ άμεσα στο ΝΒΑ να είναι ένα τρολάρισμα, λόγω της ημέρας!

To Top